Amsterdam

Kindergarden Voormalige Stadstimmertuin

 • Voormalige Stadstimmertuin 1
  1018 ET Amsterdam

Hallo, ik ben Valentine Versteeg vestigingsmanager van Kindergarden Voormalige Stadstimmertuin Amsterdam. Kom je een kijkje nemen op onze kinderopvang vestiging?

Baby’s hebben behoefte aan een goede dagstructuur, met voldoende afwisseling tussen rust en activiteit. Maar wist je bijvoorbeeld ook dat ze zich het beste kunnen ontwikkelen op een vlakke onderlaag? Bij ons kinderdagverblijf Stadstimmertuin zijn alle materialen aangepast aan de verschillende ontwikkelingsfasen, zodat ze onze medewerkers optimaal ondersteunen in het contact met jouw kindje.

Voor de dreumesen en peuters is er een extra lokaal om te knutselen, te verven en andere activiteiten te doen. Met Friends call me Jim gaan ze op beweegavontuur in onze eigen gymzaal 2.0. Een ruimte voorzien van  lichtprojecties, een beamer en echt uitdagende materialen. Op basis van magische verhalen stimuleren we de fantasie en beleving van de kinderen waardoor ze het plezier in bewegen ontdekken 

Midden in de stad zo’n tuin? Jawel, met een mooie kastanjeboom, een zandbak, een moestuin en een afgeschermd deel voor de baby’s, inclusief ontdekspiegel. We hebben binnen én buiten volop ruimte om kinderen de aandacht en begeleiding te geven die ze nodig hebben om zich te ontwikkelen. Dat doen we in ons indrukwekkende, unieke pand met een rustige, fijne sfeer – het oud Joods Lyceum – midden in Amsterdam. Het ligt vlak achter Carré, de Nederlandsche Bank zit om de hoek.

Ontdek de unieke kinderopvang bij Kindergarden Voormalige Stadstimmertuin

 • Engelse les

  De oren van een jong kind staan wagenwijd open voor de klanken van een andere taal. Wekelijks benutten wij die kans door onze peuters op speelse wijze kennis te laten maken met het Engels. Dit doen we samen met handpoppen Benny en Bella. 

 • Friends call me Jim

  Twee keer per week bewegen de peuters lekker in onze gymzaal 2.0; voorzien van o.a. lichtprojecties, een beamer en echt uitdagende materialen. Op basis van magische verhalen stimuleren we de fantasie en beleving van de kinderen waardoor ze het plezier in bewegen ontdekken.

 • Peuterplusgroep

  Op onze peuterplusgroep spelen we bewust in op de specifieke ontwikkelbehoeften van de peuters. Hun zelfstandigheid vergroten is ons doel en we dagen ze juist uit om zoveel mogelijk zelf te doen, want dat komt straks op school goed van pas!

Prev Next

We hebben horizontale groepen op onze kinderopvang

Ieder kind leeft in een wereld waarin alles indruk maakt – en ook alles invloed heeft. En daarom werken we op onze kinderopvang met horizontale groepen.

3 Babygroepen
0 - 2 jaar
2 Dreumesgroepen
1 - 3 jaar
3 Peutergroepen
2 - 4 jaar
1 Peuter+ groep
3+ jaar

Onze kinderopvang door de ogen van een ouder

Naast dat het een super mooi gebouw is en het een rustige en veilige plek is voor de kinderen, zijn we nog blijer met de lieve juffen waar onze dochter bij op de groep zit. Er wordt elke dag een verse biologische lunch bereid, waar de kindjes elke dag van kunnen smikkelen. Ze slaapt er als een roosje in de lekkere bedjes die gezellig naast en boven elkaar liggen. We wisten nog maar net dat er een tweede kindje op komst is en die hebben we meteen aangemeld omdat er voor ons gewoon geen andere plek is te bedenken waar we de kindjes naartoe willen brengen. Tot slot wordt er de hele dag een app bijgehouden met alle activiteiten rondom het kind inclusief foto’s die je als ouder super blij maken tijdens je werkdag.

Micky Rooze
Moeder van Fleur (2 jaar)

Kinderopvang tarieven 2024

Prijs per uur: € 11,87

Warme lunch

Door onszelf vers en warm bereide lunch en babyhapjes.

Luiers

Luiers en billendoekjes van Pampers en Naty en verzorgingsproducten van Naïf en Sudocrem.

Flesvoeding

Flesvoeding van Nutrilon, Hipp Bio, Biobim en Pure Goat Company.

Spenen & flessen

Spenen en flessen van MAM, Difrax, Avent en Dr. Brown.

Openingstijden

Maandag tot en met vrijdag: van 7:30 tot 18:30 uur

Ontmoet enkele van onze teamleden van onze kinderopvang

De grootste uitdaging voor mij is om ervoor te zorgen dat de baby’s zich optimaal ontwikkelen. Door goed te observeren wat ze nodig hebben en een goede communicatie met de ouders. Als de kinderen blij en tevreden zijn en de ouders ook. Word je dat ook vanzelf!

Yet
Pedagogisch medewerker

Dit werk gaat mij elke dag aan het HEART! Het creëren van een sfeer binnen de groep waarin kinderen zich veilig voelen is een van de dingen die ik het allerliefst doe. Alle kinderen hebben namelijk elke dag behoefte aan iets anders. Het deel uitmaken van de ontwikkeling van al die kleine persoonlijkheden is het mooiste wat er is.

Soumaya
Pedagogisch medewerker

Veelgestelde vragen over onze kinderopvang

Foto's van onze kinderopvang

Amsterdam

Kindergarden Voormalige Stadstimmertuin

Vrijblijvend inschrijven

Kom je een kijkje nemen op onze kinderopvang vestiging?

Hallo, ik ben Valentine Versteeg vestigingsmanager van Kindergarden Voormalige Stadstimmertuin Amsterdam.

Wist je dat alles om een kind heen invloed kan hebben? Daarom is bij Kindergarden alles doordacht. Alles. Daarin schuilt het geheim van Kindergarden. Nieuwsgierig? Kom gerust een kijkje nemen op onze kinderopvang vestiging!

Valentine Versteeg
Vestigingsmanager Kindergarden Voormalige Stadstimmertuin Amsterdam

Wat maakt kinderopvang van Kindergarden zo uniek?