Amsterdam

Kindergarden Middenweg

 • Middenweg 90
  1097 BS Amsterdam

Hallo, ik ben Sanne Lagendijk, vestigingsmanager van Kindergarden Nassaukade Amsterdam. Kom je een kijkje nemen op onze kinderopvang vestiging?

Even oogcontact, een aai over de bol of liefdevol reageren als een kindje je nodig heeft. Voor onze pedagogisch medewerkers op kinderdagverblijf Middenweg is dat een tweede natuur. Op onze babygroepen maken we gebruik van hangwiegjes, zodat de jongste baby’s kunnen wennen aan de geluiden en geuren op de groep. Onze babymassage en baby-yoga vergemakkelijken hierbij het wenproces.

Ook onze dreumesen en peuters vinden yoga plezierig. Net als de muziekles. Om de kinderen die naar de basisschool gaan voor te bereiden, stimuleren we extra hun zelfstandigheid. Hebben ze bijvoorbeeld dorst, dan mogen ze zelf water en bekers pakken en inschenken.

Bij alles wat we aanbieden staat de groei naar zelfstandigheid voorop, ook buiten. Samenwerken, zelf problemen oplossen, je uithoudingsvermogen trainen en natuurlijk de kunst van vallen en opstaan… je leert het allemaal in onze grote, overzichtelijk ingedeelde tuin. Met boomschors waar je overheen kunt stappen, houten wigwam-palen om in te klimmen en een fiets-/speelparcours. Uiteraard kan een mooie zandbak niet ontbreken mét een buitenkeuken. Het afgeschermde gedeelte voor de baby’s – met kunstgras en speciaal buiten-speelmateriaal – maakt onze tuin helemaal compleet.

Onze vestiging ligt in het kindvriendelijke Watergraafsmeer, naast Frankendael park en dichtbij de A10.

Ontdek de unieke kinderopvang bij Kindergarden Middenweg

 • Babymassage

  De baby’s geven we extra aandacht door onder andere het geven van babymassages. Hiermee activeren we de zintuigen van je baby en daarbij biedt een massage geborgenheid en ontspanning.

 • Babytuin

  In onze babytuin genieten de baby’s veilig van de buitenlucht in hun eigen afgeschermd gedeelte. En de oudere kinderen kunnen zich hierdoor naar hartenlust verstoppen in de wilgentunnel, spelen in de zandbak of kunnen racen op de kleine fietsjes of skelters.

 • Muziekles

  Wekelijks geven we muziekles aan de kinderen. Ook juist aan de jongste kinderen, want muziek helpt hen bij het maken van contact en het opbouwen van vertrouwen.

 • Ontdektuin

  Onze grote groene tuin nodigt echt uit om te gaan ontdekken en spelen. Het speelhuisje, ons bamboebos of het parcours, alles zorgt ervoor dat een kind wordt uitgenodigd om te gaan ontdekken en spelen. 

Prev Next

We hebben horizontale groepen op onze kinderopvang

Ieder kind leeft in een wereld waarin alles indruk maakt – en ook alles invloed heeft. En daarom werken we op onze kinderopvang met horizontale groepen.

2 Babygroepen
0 - 2 jaar
1 Dreumesgroep
1 - 3 jaar
2 Peutergroepen
2 - 4 jaar
1 Peuter+ groep
3+ jaar

Onze kinderopvang door de ogen van een ouder

Kindergarden Middenweg is een absolute aanrader. Lieve, betrouwbare leidsters met weinig verloop. Altijd minimaal één bekend gezicht op de groep. Een warme maaltijd tussen de middag zorgt er voor dat er 's avonds geen gestress meer is in huis! Een fijne tuin waar de kindjes veilig kunnen spelen. Ons zoontje gaat er met veel plezier heen!

Saskia Rensink
Moeder van Tjerk (3 jaar)

Kinderopvang tarieven 2024

Prijs per uur: € 11,61

Warme lunch

Door onszelf vers en warm bereide lunch en babyhapjes.

Luiers

Luiers en billendoekjes van Pampers en Naty en verzorgingsproducten van Naïf en Sudocrem.

Flesvoeding

Flesvoeding van Nutrilon, Hipp Bio, Biobim en Pure Goat Company.

Spenen & flessen

Spenen en flessen van MAM, Difrax, Avent en Dr. Brown.

Openingstijden

Maandag tot en met vrijdag: van 7:30 tot 18:30 uur

Ontmoet enkele van onze teamleden van onze kinderopvang

Het mooie aan mijn functie is de combinatie van het contact met kinderen, de leidraad die het Wereldwijs-programma biedt om kinderen te kunnen volgen en stimuleren in hun ontwikkeling én de mogelijkheid om samen met het team te werken aan een optimale pedagogische kwaliteit.

Hiske
Pedagogisch expert

Ik geniet ervan om pedagogische medewerkster te zijn maar hoe fijn is het dat ik als preventie coach ook kan zorgen voor de veiligheid en gezondheid. Niet alleen van mijn eigen groep maar voor het hele team, de kindjes en de vestiging! 

Ilona
Preventiecoach

Veelgestelde vragen over onze kinderopvang

Foto's van onze kinderopvang

Amsterdam

Kindergarden Middenweg

Vrijblijvend inschrijven

Kom je een kijkje nemen op onze kinderopvang vestiging?

Hallo, ik ben Sanne Lagendijk, vestigingsmanager van Kindergarden Middenweg Amsterdam.

Wist je dat alles om een kind heen invloed kan hebben? Daarom is bij Kindergarden alles doordacht. Alles. Daarin schuilt het geheim van Kindergarden. Nieuwsgierig? Kom gerust een kijkje nemen op onze kinderopvang vestiging!

Sanne Lagendijk
Vestigingsmanager Kindergarden Middenweg Amsterdam

Wat maakt kinderopvang van Kindergarden zo uniek?