tuin
tuin

Kinderdagverblijf

Kinderopvang Breda Princenhage

Sinds januari 2017 is Kindergarden Princenhage te vinden aan de Liesboslaan 8 in Breda. Ooit was Princenhage het statige, karakteristieke Hotel Bellevue. De sfeervolle, ruime groepen hebben prikkelarme kleuren en al het spelmateriaal staat op kindhoogte. Net als in Scandinavische landen slapen er ook kinderen buiten: heel gezond! Buiten slapen heeft veel voordelen: bijvoorbeeld minder last van verkoudheid en kinderen slapen rustiger, dieper en langer. Er is een mooie, parkachtige tuin volop uitdagingen om heerlijk te spelen. Princenhage ligt aan de uitvalsweg A16 richting Rotterdam en Antwerpen, en is prima bereikbaar vanuit Breda-Noord, Westerpark, Heuvel, Effen, de Rith, Boeimeer en Breda centrum. Kom eens langs of maak via de website een afspraak voor een rondleiding www.kindergarden.nl

Kindergarden Princenhage heeft horizontale groepen en plek voor:


• 2 babygroepen (0-2 jaar)
• 1 dreumesgroep (1-3 jaar)
• 1 BSO groep (4-12 jaar)
• 1 peutergroep (2-4 jaar)
• 1 peuterplusgroep (3-4 jaar)
• Sfeervolle groepen, grote tuin, unieke buitenslaapplekken
• Een pedagogisch expert

BSO

Kinderopvang Breda Princenhage

Onze buitenschoolse opvang (BSO) in Breda is gevestigd in het voormalige karakteristieke Hotel Bellevue. Tijdens de BSO geven wij uw kind de aandacht die het nodig heeft. Er zijn maximaal 20 kinderen in een groep. Dat betekent rust en ruimte om te spelen; huiselijkheid en kleinschaligheid staan voorop bij ons enthousiaste team.

Hoe ziet een middag eruit op de BSO?

Na schooltijd starten we altijd met iets te eten en te drinken. Ondertussen praten we gezellig bij. Daarna heeft uw kind volop tijd om mee te doen aan activiteiten of het kan zelf invulling geven aan zijn middag.

Activiteiten

Even je energie kwijt na een drukke schooldag. We bieden dagelijks nieuwe activiteiten aan: buiten spelen, koken, hutten bouwen. En ook workshops op het gebied van sport, spel, dans, theater, natuur en milieu. Alles is mogelijk, ook lekker even lezen.

Tuin

We hebben een fijne tuin waar voldoende ruimte is om te voetballen of tikkertje te spelen. De grote zandbak leent zich prima voor de mooiste zand- en moddercreaties.

Vriendjesdag

In de vakantie is het elke dag vriendjesdag. Uw kind kan dan gezellig een vriendje of vriendinnetje meenemen. In overleg kan dat ook op gewone schooldagen.

Uitjes in de vakantie

In de vakanties organiseren we vaak uitjes: midgetgolf, poppentheater, huttenbouwen in het bos of we geven workshops op de vestiging zoals vogeltaarten maken, kaarsen versieren en kidsdance.

Opvangtijden

Reguliere opvangtijden zijn op maandag, dinsdag en donderdag van 15.30 tot 18.30 uur en woensdag en vrijdag van 12.00 tot 18.30 uur, met mogelijkheid om uit te breiden tot 19.00 uur. Tijdens schoolvakanties en studiedagen is uw kind vanaf 07.30 tot 18.30 uur welkom bij ons, met de mogelijkheid tot verlenging van de dag tussen 7.00 en 7.30 en van 18.30 tot 19.00 uur. Op feestdagen zijn we gesloten.

Ophalen

Bij de buitenschoolse opvang worden de kinderen door een medewerker opgehaald uit school. Is uw kind jonger dan 4 jaar? Dan bent u bij ons ook welkom voor kinderopvang.

Naast de vestiging aan de Liesboslaan., is er ook een vestiging aan de Overakkerstraat.

Maika de Haan

Vestigingsmanager Breda Princenhage

2553

020 – 423 54 22

Liesboslaan 8
4813 EC Breda
info@kindergarden.nl
LRK nummer: 520389633 190785913 (BSO)
Openingstijden, tarieven en GGD inspectierapport

Openingstijden

  • Maandag - vrijdag: van 7.30 tot 18.30 uur
  • Brengen: tussen 07.30 en 09.30 uur
  • Halen: van 16.00 tot 18.30 uur

Extra kwartieren mogelijk tussen:

  • 7.00 en 7.30 uur
  • 18.30 en 19.00 uur

Door vaste tijden aan te houden, zijn er niet de hele dag wisselingen. Dat geeft meer rust in de groep.

Tarieven

Bekijk de tarieven van 2018.

Bekijk de tarieven van 2019.

Inspectierapport GGD

Extra informatie over veiligheid kunt u lezen in het laatste inspectierapport van de GGD. (KDV & BSO)

Extra informatie over veiligheid kunt u lezen in het laatste inspectierapport van de GGD. (Nannyservice)

Ontwikkeling

Maak kennis met de mijlpalen die essentieel zijn voor de groei en bloei van uw kind.

Hoe oud is uw kind?

Bekijk

Nieuws & Agenda

Nieuws

Kindergarden nieuwe eigenaar Prinsjeshof

Per 2 januari hebben we in Breda Prinsjeshof over genomen van Karen en Edo Oostwouder.

Lees meer
Meer nieuws? Bekijk het nieuwsarchief

‘Het contact met de kinderen en hun ouders of verzorgers ervaar ik elke dag weer als een bron van inspiratie; mijn dag is compleet als deze wordt beloond met een glimlach.’”

Maika de haan 147x147

Maika de Haan

Vestigingsmanager Breda Princenhage
Maika de haan 147x147
×