Breda

Kindergarden Princenhage

 • Liesboslaan 8
  4813 EC Breda

Hallo, ik ben Kathy Diependaal, vestigingsmanager van Kindergarden Princenhage Breda. Kom je een kijkje nemen op onze kinderopvang vestiging?

Ooit was Princenhage het statige, karakteristieke Hotel Bellevue, nu is het een kinderopvang waar we werken met een hecht team. Elk kindje heeft andere behoeften, en daar houden wij graag rekening mee. Zo vinden de jongste baby's rust in een van de hangwiegen op de groep, want het zacht heen en weer schommelen biedt troost en geborgenheid. 

Bij onze dreumesen en peuters leggen we vaak de nadruk op ‘het zelf doen’ en het vergroten van hun zelfstandigheid. Zo slapen de peuters (die nog slapen) in ons slaaptheater. Iedereen slaapt op een vaste plek op een eigen matrasje in de ruimte. En is er eentje wakker? Dan juichen we het juist toe dat ze zelfstandig naar de groep komen waar ze zich ook zelf weer mogen aankleden. En na het slapen? Dan toveren we het slaaptheater in een handomdraai om tot een ware beweegruimte, inclusief klimtoestellen, of beslissen ze vandaag dat het peuterdansen wordt?

Onze tuin is de grootste verrassing voor vele. Hier ravotten de kinderen in het laurierbos of crossen ze er met hun fietsjes door de doolhof van beukenhagen of… slapen er kinderen rustig en diep in de buitenbedjes, want dat is heel gezond!

Onze vestiging is dicht bij de dorpskern van Princenhage en makkelijk te bereiken via de aansluiting met de A16.

Ontdek de unieke kinderopvang bij Kindergarden Princenhage

 • Beweegruimte

  Kinderen bewegen graag en veel, want zo ontdekken zij spelenderwijs hun lichaam. Zo kunnen we ons slaaptheater omtoveren tot een speciale beweegruimte met allerlei uitdagende materialen, zoals klimtoestellen en balspellen. Zo kan iedereen altijd even zijn energie kwijt.

 • Grote tuin

  Onze grote groene tuin nodigt echt uit om te gaan ontdekken en spelen. Het speelhuisje, klimmen en klauteren in de laurierbosjes, het doolhof van de beukenhaag waar doorheen gefietst kan worden, alles zorgt ervoor dat een kind wordt uitgenodigd om te gaan ontdekken en spelen.

 • Buiten slapen

  Net als in Scandinavische landen slapen er ook kinderen buiten: heel gezond! Buiten slapen heeft veel voordelen: bijvoorbeeld minder last van verkoudheid en kinderen slapen rustiger, dieper en langer.

 • Slaaptheater

  Bij de dreumes en peuters leggen we vaak de nadruk op het vergroten van hun zelfstandigheid. Zo slapen de peuters (die nog slapen) in ons slaaptheater. Iedereen slaapt op een vaste plek op een eigen matrasje in de ruimte. En is er eentje wakker? Dan juichen we het juist toe dat ze zelfstandig naar de groep komen waar ze zich ook zelf weer mogen aankleden.

 • Peuterplusgroep

  Op onze peuterplusgroep spelen we bewust in op de specifieke ontwikkelbehoeften van de peuters. Hun zelfstandigheid vergroten is ons doel en we dagen ze juist uit om zoveel mogelijk zelf te doen, want dat komt straks op school goed van pas!

Prev Next

We hebben horizontale groepen op onze kinderopvang

Ieder kind leeft in een wereld waarin alles indruk maakt – en ook alles invloed heeft. En daarom werken we op onze kinderopvang met horizontale groepen.

2 Babygroepen
0 - 2 jaar
1 Dreumesgroep
1 - 3 jaar
1 Peutergroep
2 - 4 jaar
1 Peuter+ groep
3+ jaar

Onze kinderopvang in door de ogen van een ouder

Wij zijn enorm blij dat we destijds voor Kindergarden Princenhage hebben gekozen als opvang voor onze zoon. Naast het feit dat het gebouw en de inrichting rust en kalmte uitstralen en de methode die zij hanteren aansluit bij onze manier van opvoeden, zijn de medewerkers enorm professioneel, lief en zorgzaam. Ook de warme gevarieerde lunch en de mooie tuin zijn pluspunten. Ik zou dit kinderdagverblijf dan ook aan iedereen willen aanbevelen!

Viviënne Maters
Moeder van Noah (3 jaar)

Kinderopvang tarieven 2024

Prijs per uur: € 10,93

Warme lunch

Door onszelf vers en warm bereide lunch en babyhapjes.

Luiers

Luiers en billendoekjes van Pampers en Naty en verzorgingsproducten van Naïf en Sudocrem.

Flesvoeding

Flesvoeding van Nutrilon, Hipp Bio, Biobim en Pure Goat Company.

Spenen & flessen

Spenen en flessen van MAM, Difrax, Avent en Dr. Brown.

Openingstijden

Maandag tot en met vrijdag: van 7:30 tot 18:30 uur

Ontmoet enkele van onze teamleden van onze kinderopvang

Na jaren op kantoor te hebben gewerkt heb ik de switch gemaakt naar de kinderopvang. Voor mij was er maar één optie en dat was Kindergarden. De visie van Kindergarden past bij mij en de werkwijze sluit naadloos aan op hoe ik mijn eigen kinderen de wereld wil laten ontdekken. Een betere keuze kon ik niet maken, het is nog elke dag genieten!

Anouk
Pedagogisch medewerker

Als pedagogisch expert werk ik flexibel op alle groepen. Ik vind het belangrijk om ieder kind te zien en te volgen. Met mijn enthousiasme en betrokkenheid daag ik de kinderen graag uit in hun ontwikkeling. Daarnaast bied ik coaching on the job aan. Samen dragen we zorg voor een veilige en leerrijke omgeving, waarin alle kinderen kunnen ontdekken en leren.

Floor
Pedagogisch expert

Iedere dag verzorgen mijn collega Cindy en ik de gezonde warme lunch voor alle kinderen en medewerkers op onze vestiging. De blije gezichten van de kinderen wanneer ze lekker smullen van onze maaltijden is de mooiste waardering die wij kunnen krijgen. De sfeer op de vestiging en het werken in het ‘dreamteam’ van Breda-Princenhage zorgen ervoor dat we zoveel voldoening en plezier halen uit ons werk, iedere dag opnieuw!

Mandy
Huishoudelijk medewerker

Veelgestelde vragen over onze kinderopvang

Foto's van onze kinderopvang

Breda

Kindergarden Princenhage

Vrijblijvend inschrijven

Kom je een kijkje nemen op onze kinderopvang vestiging?

Hallo, ik ben Kathy Diependaal, vestigingsmanager van Kindergarden Princenhage Breda.

Wist je dat alles om een kind heen invloed kan hebben? Daarom is bij Kindergarden alles doordacht. Alles. Daarin schuilt het geheim van Kindergarden. Nieuwsgierig? Kom gerust een kijkje nemen op onze kinderopvang vestiging!

Kathy Diependaal
Vestigingsmanager Kindergarden Princenhage Breda

Andere Kindergarden vestigingen in de buurt van Princenhage

Wat maakt kinderopvang van Kindergarden zo uniek?