Delft

Kindergarden Hugo de Grootstraat

 • Hugo de Grootstraat 59
  2613 VN Delft

Hallo, ik ben Michelle van Ginkel, vestigingsmanager van Kindergarden Delft Hugo de Grootstraat. Kom je een kijkje nemen op onze kinderopvang vestiging?

Via het trappenhuis – met kroonluchter en glas-in-lood ramen – kom je op de zolder van dit voormalige schoolgebouw. En daar, onder het knusse, schuine dak vind je onze BSO! Dankzij plaatsing van lichtkoepels is er een speelse ruimte met veel licht ontstaan. De kinderen voelen zich er meteen thuis.

Ze laten ook graag van zich horen, in de Kindercommissie bijvoorbeeld. Daar geven ze aan welke activiteiten hun voorkeur hebben binnen de thema’s Sport en Spel, Creatief, Koken en Techniek. Als het even kan maken we samen een activiteitenplanning of verzinnen een themaweek. Zo hebben we in de vakantie gewerkt aan ‘Het perfecte plaatje’ met beeld, fotografie, kunst, versieren van lijstjes en een tentoonstelling voor elkaar en de ouders. Daarnaast mogen de kinderen natuurlijk vrij spelen of ontspannen met een boekje. Ook daar hebben we alle ruimte voor.

We moedigen kinderen aan om buiten te spelen: we gaan naar het park in de buurt, we picknicken, voetballen, klimmen in bomen – we doen allerlei sport en spel activiteiten. In de vakantie gaan we naar een museum of denken out of the box en gaan bijvoorbeeld samen vlotten bouwen.

Onze BSO zit net buiten de binnenstad van Delft, op de route naar werk of station.

We halen op bij de volgende scholen:

 • De Freinetschool (locaties: de Libel, de Margriet, Loevesteinplaats, de Binnentuin)
 • Basisschool Het Mozaïek (locatie: Casper Fagelstraat)
 • Max Havelaar

De scholen waar wij ophalen kunnen wijzigen. De ophaaldagen en -tijden zijn afhankelijk van de school.

Ontdek de unieke kinderopvang bij Kindergarden Hugo de Grootstraat

 • Atelier

  Hier kunnen de kinderen echt hun fantasie en creativiteit de vrije hand geven. We dagen ze uit door allerlei verschillende materialen aan te bieden (hout, steen, klei, verf en bijvoorbeeld ecoline). Dus zeker niet alleen knutselen en tekenen maar ook ontwerpen, vormgeven, bouwen en handarbeid.

 • Buiten spelen

  Buitenspelen is niet alleen gezond. Buiten leren en spelen kinderen op een andere manier dan binnen. Daarom zijn we dan ook vaak buiten te vinden, want we mogen gebruik maken van het schoolplein naast de BSO waar wordt gevoetbald of andere activiteiten worden ondernomen.

 • Hoe? Zo! Lab

  Onderzoeken, experimenteren en ontdekken, dat kan in ons laboratorium! Door middel van proefjes verdiepen de kinderen zich in biologie, natuurkunde, scheikunde en techniek.

 • Leeshoek

  Even tot rust komen. Even in jezelf kunnen keren door rustig een boek of tijdschrift te lezen. De keuze is enorm: van prentenboeken tot leesboeken. Veel kinderen kruipen ‘s middags even op de bank om een Donald Duck te lezen.

Prev Next

Kinderopvang tarieven 2024

Prijs per uur: € 10,75

Ophalen van school

Afhankelijk van afstand tot school met BSO bus, bakfiets of lopend

Workshops en activiteiten

Georganiseerd door de pedagogisch medewerkers van de vestiging

Lunch

Op de woens- en vrijdagen en tijdens vakantiedagen

Uitjes

Externe uitjes tijdens vakantieperiode (onder begeleiding)

Openingstijden

Maandag/dinsdag/donderdag: 14:00 - 18:30 uur
Woensdag/vrijdag: 12:15 - 18:30 uur

Tijdens studie- en vakantiedagen: 07:30 - 18:30 uur

Ontmoet enkele van onze teamleden van onze kinderopvang

Ik geniet van mijn werk, door de kinderen op een veilige manier uit te dagen en te zien groeien in hun persoonlijke ontwikkeling. 

Iris
Preventiecoach en BSO-medewerker

Als huishoudelijke kracht heb ik contact met iedereen. Met de levendigheid van alle kinderen om mij heen voel ik mij als een vis in het water!

Jolanda
Huishoudelijk medewerker

Werken op de BSO is het leukste wat er is. We maken er met de kinderen iedere dag een feestje van! 

Najia
BSO-medewerker

Veelgestelde vragen over onze kinderopvang

Foto's van onze kinderopvang

Delft

Kindergarden Hugo de Grootstraat

Vrijblijvend inschrijven

Kom je een kijkje nemen op onze kinderopvang vestiging?

Hallo, ik ben Michelle van Ginkel, vestigingsmanager van Kindergarden Delft Hugo de Grootstraat.

Wist je dat alles om een kind heen invloed kan hebben? Daarom is bij Kindergarden alles doordacht. Alles. Daarin schuilt het geheim van Kindergarden. Nieuwsgierig? Kom gerust een kijkje nemen op onze kinderopvang vestiging!

Michelle van Ginkel
Vestigingsmanager Kindergarden Delft Hugo de Grootstraat

Wat maakt kinderopvang van Kindergarden zo uniek?