Delft

Kindergarden Hugo de Grootstraat

 • Hugo de Grootstraat 59
  2613 VN Delft

Hallo, ik ben Michelle van Ginkel, vestigingsmanager van Kindergarden Delft Hugo de Grootstraat. Kom je een kijkje nemen op onze kinderopvang vestiging?

Je zal verrast zijn door de entree van ons kinderdagverblijf. Het trappenhuis van het voormalige schoolgebouw heeft kroonluchters en glas-in-lood, hoge plafonds en veel lichtinval. Dat alles zorgt voor een prettige, lichte sfeer in de hal en de ruime groepen. Op de babygroepen maken we gebruik van hangwiegjes, zodat de jongste baby’s kunnen wennen aan de geluiden en geuren op de groep. Een veilige ruimte op de groep om even tot rust te komen, en zo leren we ook jouw kindje kennen!

In ons atelier op de eerste etage mogen onze peuters hun creativiteit ontdekken. We laten ze vrij in wat ze maken. Het resultaat vinden we minder belangrijk, het gaat ons veel meer om het plezier en het spelenderwijs leren. Kinderen hebben behoefte aan houvast en daarom bieden we goede begeleiding om hun talenten te ontdekken en toe te passen.

Tijdens de verbouwing zijn er lichtkoepels geplaatst op onze zolder. Daardoor is er een speelse ruimte ontstaan waar de peuterplussers en de kinderen van de BSO zich thuis voelen. Op de peuterplusgroep richten we ons vooral op het vergroten van de zelfstandigheid. Zelf fruit snijden met een kindermesje, zelfstandig naar het toilet gaan en voor jezelf leren opkomen.

Je vindt ons net buiten de binnenstad van Delft, perfect op de route naar werk of station.

Ontdek de unieke kinderopvang bij Kindergarden Hugo de Grootstraat

 • Atelier

  Vaak splitsen we de dreumes- en peutergroepen op in kleinere groepjes, zodat we met meer focus en aandacht een activiteit kunnen uitvoeren. Zoals in ons atelier; hier bieden we andere knutselmaterialen aan dan op de groep, zoals magisch zand.

 • Engelse les

  De oren van een jong kind staan wagenwijd open voor de klanken van een andere taal. Wekelijks benutten wij die kans door onze peuters op speelse wijze kennis te laten maken met het Engels. Dit doen we samen met handpoppen Benny en Bella.

 • Speel- en ontspanhoeken babygroep

  Onze babygroep is zo ingericht dat ieder kind in de leeftijd van 0 tot 2 jaar in alle rust kan spelen en ontspannen. Er is keuze uit ons zwart wit hoekje, leeshoekje, het keukenblok, de grote speelmat of onze spiegel met voeltegels.

Prev Next

We hebben horizontale groepen op onze kinderopvang

Ieder kind leeft in een wereld waarin alles indruk maakt – en ook alles invloed heeft. En daarom werken we op onze kinderopvang met horizontale groepen.

2 Babygroepen
0 - 2 jaar
1 Dreumesgroep
1 - 3 jaar
2 Peutergroepen
2 - 4 jaar
1 Peuter+ groep
3+ jaar

Onze kinderopvang in door de ogen van een ouder

Mijn oudste ging 4 dagen per week naar Kindergarden Hugo de Grootstraat, vanaf ongeveer 4 maanden tot 4 jaar oud. En mijn jongste is net een week geleden begonnen. Iedereen die hier werkt is professioneel, authentiek en duidelijk gepassioneerd voor wat ze doen. Daarnaast is de pedagogische aanpak iets wat mij aanspreekt. De ruimte is ook geweldig. Het gebouw heeft veel licht, de kamers zijn goed aangepast aan de behoeften van de kinderen. Ik zou dit kinderdagverblijf aan iedereen aanbevelen.

Janiek Hoogerwerf
Moeder van Lieke en Thomas (1 en 5 jaar)

Kinderopvang tarieven 2024

Prijs per uur: € 11,01

Warme lunch

Door onszelf vers en warm bereide lunch en babyhapjes.

Luiers

Luiers en billendoekjes van Pampers en Naty en verzorgingsproducten van Naïf en Sudocrem.

Flesvoeding

Flesvoeding van Nutrilon, Hipp Bio, Biobim en Pure Goat Company.

Spenen & flessen

Spenen en flessen van MAM, Difrax, Avent en Dr. Brown.

Openingstijden

Maandag tot en met vrijdag: van 7:30 tot 18:30 uur

Ontmoet enkele van onze teamleden van onze kinderopvang

Lief kleintje, neem de tijd. Je zult het allemaal leren!

Judith
Pedagogisch medewerker

Eén van de mooiste dingen van mijn werk vind ik dat ouders hun kind aan ons toevertrouwen.

Laura
Pedagogisch medewerker

Op de Peuterplusgroep is iedere dag anders, dat maakt het juist zo leuk.

Melanie
Pedagogisch medewerker

Veelgestelde vragen over onze kinderopvang

Foto's van onze kinderopvang

Delft

Kindergarden Hugo de Grootstraat

Vrijblijvend inschrijven

Kom je een kijkje nemen op onze kinderopvang vestiging?

Hallo, ik ben Michelle van Ginkel, vestigingsmanager van Kindergarden Delft Hugo de Grootstraat.

Wist je dat alles om een kind heen invloed kan hebben? Daarom is bij Kindergarden alles doordacht. Alles. Daarin schuilt het geheim van Kindergarden. Nieuwsgierig? Kom gerust een kijkje nemen op onze kinderopvang vestiging!

Michelle van Ginkel
Vestigingsmanager Kindergarden Delft Hugo de Grootstraat

Wat maakt kinderopvang van Kindergarden zo uniek?