Kinderdagverblijf

Kinderdagverblijf Floriande

Per 1 juli 2021 hebben wij deze mooie en ruime locatie bij Kindergarden Hoofddorp betrokken. Deze locatie is gelegen in de wijk Floriande, wat een kindvriendelijke wijk is. De locatie heeft twee gebouwen en meerdere verdiepingen, wat zorgt voor een gevoel van rust, stilte en een huiselijk gevoel.

Elke groep heeft zijn eigen verdieping en gang. Dit zorgt ervoor dat de rust van de baby's niet verstoord wordt terwijl de peuters druk aan het spelen zijn. Buiten vind je een grote beschutte tuin met een speeltuin. Elke leeftijdsgroep heeft een aparte ruimte. Zodat ook de allerkleinsten zich ongestoord kunnen vermaken.

Deze locatie is een Kindergarden locatie in wording. De locatie wordt ingericht met de nieuwste Kindergarden meubels en speelmaterialen. Dit materiaal is afgestemd op de ontwikkeling van je kind en groeit met je kind mee. Alles wordt aangeboden op het niveau van het kind.
Dit unieke kinderdagverblijf biedt opvang aan kinderen van 0 tot 4 jaar.

2631 Hoofddorp Floriande 1929

BSO

Buitenschoolse opvang Floriande

Per 1 juli 2021 mogen we deze mooie en ruim opgezette vestiging bij Kindergarden Hoofddorp betrekken. In de kinderrijke wijk Floriande staat deze nieuwe locatie. De vestiging telt twee panden en meerdere verdiepingen waardoor je rust en een huiselijk gevoel ervaart. De vele raampartijen zorgen daarbij voor veel licht en ruimte.

De BSO heeft een apart pand met een eigen ingang voor kinderen in de leeftijd van 4 tot 12 jaar. In de huidige indeling hebben we 8 groepen van maximaal 20 kinderen. De groepen zijn ingedeeld naar leeftijd. Ieder kind is baas over zijn of haar eigen vrije tijd. De kinderen mogen zelf kiezen aan welke activiteiten van het dagprogramma ze willen deelnemen. Zelf recepten verzinnen en koken in de Kids Keuken of deelnemen aan activiteiten in de grote gymzaal. Maar er is ook ruimte om je huiswerk te maken óf je lekker terug te trekken met een boek in de leeshoek. Voor de BSO hebben we een aparte buitenruimte met een voetbalkooi én een basketbalnet. Hier kunnen de oudere kinderen heerlijk hun energie kwijt.

We halen op bij de volgende basisscholen in de wijk Floriande: De Brandaris, De Optimist, Montessori Floriande, Het Klavertje Vier, De Bosbouwers, Het Braambos, De Klimboom, OBS de Tovercirkel, Auris Prof. van Gilseschool. Wanneer de scholen niet op loopafstand zijn, worden de kinderen gehaald met onze (elektrische) BSO bus.

 

2631 Hoofddorp Floriande 1929

Danielle van der Klink

Vestigingsmanager Hoofddorp Floriande

VMDanielle
Contact met ons hoofdkantoor? Bel:
020 4235422

Deltaweg 115
2134 XS Hoofddorp

Neem voor de tarieven contact op met onze afdeling Klantrelatie 020 - 423 5422.

Openingstijden, LRK nummer en GGD inspectierapport

Openingstijden KDV

  • Maandag - vrijdag: van 7.15 tot 18.30 uur
  • Brengen: tussen 7.15 en 9.30 uur
  • Halen: van 16.00 tot 18.30 uur

Openingstijden BSO

  • Maandag - vrijdag 12:00 - 18:30 uur
  • Tijdens vakantiedagen en studiedagen 07:15 - 18:30 uur

Door vaste tijden aan te houden, zijn er niet de hele dag wisselingen. Dat geeft meer rust in de groep.
Op officiële feestdagen zijn we gesloten.

LRK nummers

128462115 (KDV)
767113676 (BSO)

Inspectierapport GGD KDV

Extra informatie over veiligheid op het KDV volgt binnenkort.

Inspectierapport GGD BSO

Extra informatie over veiligheid op de BSO volgt binnenkort.

×