Utrecht

Kindergarden De Meern

 • Spinsterlaan 10
  3454 WZ Utrecht

Hallo, ik ben Mariska Braun, vestigingsmanager van Kindergarden De Meern. Kom je een kijkje nemen op onze kinderopvang vestiging?

Ons kleine, hechte team verwelkomt je graag op onze gemoedelijke vestiging. De speel- en ontspanhoeken op elke groep stralen echt rust uit. We zorgen voor duidelijk herkenbare plekken waar je baby heen kan kruipen om op ontdekking te gaan. Die herkenbaarheid voelt veilig. Ook zorgen we voor beperking van de prikkels in deze hoeken. Daardoor wordt je kindje minder afgeleid en blijft het beter in zijn of haar spel.

Onze peuters ontdekken actief de wereld om hen heen. Prachtig om te zien hoe ze bijvoorbeeld tijdens de muziekles contact maken en hoe creatief ze bewegen op de tonen. En wist je dat de kinderkapper regelmatig bij ons langskomt? Dit vinden veel ouders erg handig.

Onze grote buitenruimte nodigt kinderen uit om te spelen en te ontdekken. De tuin biedt ook plekjes om rustig samen of alleen te zijn, bijvoorbeeld in het speelhuisje. De tuin loopt helemaal om ons pand. De peuters kunnen daarom de hoek om en vinden het heerlijk om verstoppertje te spelen. Voor de allerkleinsten hebben we een apart stuk met lage hekjes. Daardoor kunnen ze rustig en afgeschermd van de oudere kinderen spelen, terwijl het contact met oudere broertjes en/of zusjes heel makkelijk is door de lage afscheidingen.

Je kunt makkelijk parkeren bij onze vestiging. Even de A12 af en je bent er!

Ontdek de unieke kinderopvang bij Kindergarden De Meern

 • Babytuin

  In onze babytuin genieten de baby’s veilig van de buitenlucht in hun eigen afgeschermd gedeelte. En de oudere kinderen kunnen zich hierdoor naar hartenlust verstoppen in de wilgentunnel, spelen in de zandbak of kunnen racen op de kleine fietsjes of skelters.

 • Engelse les

  De oren van een jong kind staan wagenwijd open voor de klanken van een andere taal. Wekelijks benutten wij die kans door onze peuters op speelse wijze kennis te laten maken met het Engels. Dit doen we samen met handpoppen Benny en Bella.

 • Kinderkapper

  Eens per kwartaal komt er een kinderkapper langs op onze vestiging die de haartjes van je kind kan knippen als je dat wilt. Wel zo makkelijk!

Prev Next

We hebben horizontale groepen op onze kinderopvang

Ieder kind leeft in een wereld waarin alles indruk maakt – en ook alles invloed heeft. En daarom werken we op onze kinderopvang met horizontale groepen.

2 Babygroepen
0 - 2 jaar
1 Dreumesgroep
1 - 3 jaar
2 Peutergroepen
2 - 4 jaar

Onze kinderopvang in door de ogen van een ouder

Kindergarden De Meern is een geweldig kinderdagverblijf in een rustige wijk. Heerlijk kleinschalig waardoor zelfs leidsters van andere groepen je kind kennen. Vanaf het begin hebben wij een zeer vertrouwd gevoel en zijn wij enorm tevreden over de professionele, liefdevolle en betrouwbare leidsters op de verschillende groepen. Er worden veel thematische activiteiten georganiseerd. Als ouders kun je hier via de app van meegenieten. Ook de luxe warme maaltijden tijdens de middag worden erg gewaardeerd.

Robin van Houten
Vader van Fiene (3 jaar)

Kinderopvang tarieven 2024

Prijs per uur: € 10,76

Warme lunch

Door onszelf vers en warm bereide lunch en babyhapjes.

Luiers

Luiers en billendoekjes van Pampers en Naty en verzorgingsproducten van Naïf en Sudocrem.

Flesvoeding

Flesvoeding van Nutrilon, Hipp Bio, Biobim en Pure Goat Company.

Spenen & flessen

Spenen en flessen van MAM, Difrax, Avent en Dr. Brown.

Openingstijden

Maandag tot en met vrijdag: van 7:30 tot 18:30 uur

Ontmoet enkele van onze teamleden van onze kinderopvang

Ik werk in een gezellige huiselijke sfeer samen met mijn collega's. Ik zorg ervoor dat het de kinderen aan niets ontbreekt, hygiëne en gezonde voeding zijn daarin voor mij belangrijk!

Lia
Huishoudelijk medewerker

Het mooiste aan mijn werk vind ik om samen met mijn collega´s een omgeving te creëren waarin de kinderen zich veilig voelen en tot ontwikkeling kunnen komen. Ik geniet er dan ook van wanneer ik de kinderen sprongen zie maken!

Monique
Pedagogisch medewerker

Als je ‘s ochtends binnenkomt en de kinderen staan al bij te deur te zwaaien en te wachten op een knuffel dan begint je dag goed!

Jiske
Pedagogisch medewerker

Veelgestelde vragen over onze kinderopvang

Foto's van onze kinderopvang

Utrecht

Kindergarden De Meern

Vrijblijvend inschrijven

Kom je een kijkje nemen op onze kinderopvang vestiging?

Hallo, ik ben Mariska Braun, vestigingsmanager van Kindergarden De Meern.

Wist je dat alles om een kind heen invloed kan hebben? Daarom is bij Kindergarden alles doordacht. Alles. Daarin schuilt het geheim van Kindergarden. Nieuwsgierig? Kom gerust een kijkje nemen op onze kinderopvang vestiging!

Mariska Braun
Vestigingsmanager Kindergarden De Meern

Wat maakt kinderopvang van Kindergarden zo uniek?