Kinderdagverblijf

Kinderopvang De Meern

Een huiselijk gevoel én een leerrijke omgeving. Daaraan herken je elke vestiging van Kindergarden, en zeker ook deze in Utrecht de Meern. De kinderen voelen zich meteen thuis. De heerlijke ruim opgezette tuin zorgt ervoor dat de kinderen lekker hun energie kwijt kunnen. De vestiging ligt in een rustige woonwijk en biedt rust en structuur iets wat heel belangrijk is voor hun ontwikkeling. Voeg daar de goede bereikbaarheid en parkeergelegenheid bij en je hebt een meer dan aantrekkelijke locatie in de regio Utrecht. 

De babygroepen
De groepen zijn kleinschalig met maximaal 9 baby's per groep, zodat er alle aandacht is voor ieder kind. De inrichting van de groepen zorgt er ook voor dat er de hele dag een rustige sfeer heerst. Aan deze groepen grenst de beschutte babytuin waar met goed weer veel gebruik van wordt gemaakt. 

De dreumesgroep
Rond de leeftijd van 1 of 2 jaar gaan de kinderen over naar de dreumesgroep. Op deze groep is er een fijne balans tussen rust en uitdaging. De dreumesen krijgen volop de mogelijkheid om te ontdekken en te ervaren. Ook hieraan grenst een heerlijke tuin waar de kinderen onder begeleiding kunnen rondstappen.

De peutergroepen
De groepen voor de peuters zijn wat ruimer opgezet. Al het meubilair is op kindhoogte. Op de peutergroepen stimuleren we de zelfstandigheid van de kinderen door ze bijvoorbeeld zelf hun tafeltje te laten dekken, zelf speelgoed te laten pakken en te laten opruimen; ze helpen zelfs mee met het bereiden van de maaltijd.

Aandacht voor kind en ouder

Bij Kindergarden hebben we alle aandacht. Voor je kind natuurlijk, maar ook voor jou als ouder. Allebei krijgen jullie een begroeting, want we kennen ook jouw naam. We vragen hoe het gaat, met je kind, met jou en hoe het thuis gaat. Is je kind bijvoorbeeld ziek geweest? Of heb je vragen over een bepaalde fase? We luisteren en geven advies als je daar behoefte aan hebt. 

Zijn er bijzonderheden als vakanties, ziekte, een huwelijk, de geboorte van een broertje of zusje, dan bespreken we die. Op een ander moment komen we daar op terug. We nemen de tijd voor de overdracht. Zo vertellen onze pedagogisch medewerkers aan het einde van de dag altijd wat je kind heeft meegemaakt en ontdekt. En hoe het daar op reageerde. Dat het bijvoorbeeld voor het eerst helemaal zelf zijn of haar jas aantrok, of zelf een boterham heeft gesmeerd en die blij en trots opat. We willen dat jullie allebei met een goed gevoel naar huis gaan.

Kinderdagverblijf Kindergarden De Meern heeft:

 • Kinderopvang vanaf 2 maanden tot 4 jaar
 • Groepen met leeftijdsgenootjes (horizontale groepen)
 • 2 babygroepen (0 t/m 2 jaar)
 • 1 dreumesgroep (1 t/m 3 jaar)
 • 2 peutergroepen (2 tot 4 jaar)
 • Ruime parkeergelegenheid, vlakbij uitvalswegen
 • Een pedagogisch expert

Nieuw in Leidsche Rijn! 

In de wijk 't Zand opent Kindergarden eind 2019 een prachtige nieuw verbouwde vesting. Op slechts vijf minuten fietsen van onze huidige vestiging aan de Dirck Hoetweg. 

Niet alleen in de wijk 't Zand open we een nieuwe vestiging, ook aan de Madridstraat zijn we druk bezig met het bouwen van een spiksplinter nieuwe vestiging. Deze zal medio 2020 open gaan.

Alvast inschrijven voor een van deze twee nieuwe vestigingen? Dat kan! Je kan je alvast inschrijven op de vestiging Kindergarden Leidsche Rijn Dirck Hoetweg en in de opmerkingen aangeven dat je je wilt inschrijven voor het Zand of de Madridstaat. Wil je meer weten dan kun je mailen of bellen naar het hoofdkantoor. 

Anne Spoelstra

Vestigingsmanager De Meern

Anne Spoelstra 1

020 423 54 22

Spinsterlaan 10
3454 WZ De Meern
info@kindergarden.nl
LRK nummer: 223577297
Openingstijden, tarieven en GGD inspectierapport

Openingstijden

 • Maandag - vrijdag: van 7.30 tot 18.30 uur
 • Brengen: tussen 07.30 en 09.30 uur
 • Halen: van 16.00 tot 18.30 uur

Extra kwartieren mogelijk tussen: 

 • 7.00 en 7.30 uur
 • 18.30 en 19.00 uur

Door vaste tijden aan te houden, zijn er niet de hele dag wisselingen. Dat geeft meer rust in de groep.

Tarieven

 

Bekijk de tarieven van 2019.

Inspectierapport GGD

Extra informatie over veiligheid kunt u lezen in het laatste inspectierapport van de GGD.

Aankleden Sideblock 250x410 Verticaal
Word jij onze nieuwe collega?

Starter? Ambitieuze groeier? Ervaren medewerker? Wij zoeken talent, kwaliteit en enthousiasme!

 

Onze vacatures

Ontwikkeling

Maak kennis met de mijlpalen die essentieel zijn voor de groei en bloei van je kind.

Hoe oud is je kind?

Bekijk

Samen met mijn team werken aan een veilige en rijke omgeving voor het kind. Daar ligt onze kracht!”

2510

Anne Spoelstra

Vestigingsmanager de Meern
2510
×