Utrecht

Kindergarden Terwijde

 • Louis Armstrongboulevard 50
  3543 ES Utrecht

Hallo, ik ben Leonie Dix, vestigingsmanager van Kindergarden Terwijde Utrecht. Kom je een kijkje nemen op onze kinderopvang vestiging?

Spelen in en rondom een eeuwen oude boerderij. Dat geeft je midden in Utrecht Leidsche Rijn een landelijk gevoel. Een bijzondere plek om na school tot rust te komen of om deel te nemen aan onze coole activiteiten.

Een dag op onze BSO is geen aanvulling van school, maar een tof clubje waar je dingen mag doen die jij leuk vindt! De activiteiten sluiten aan bij interesse en behoefte. Met de oudere kinderen gaan we in gesprek wat zij graag in het programma willen zien, welk spelmateriaal ze zouden willen en welke regels we met elkaar afspreken. De combinatie van samen beslissen, rust en structuur zorgt ervoor dat onze BSO een fijne en interessante plek is. Meedoen aan een workshop? Het atelier in? Of toch liever rustig in een hoekje met een boek? Het kan en mag allemaal.

Buiten kunnen we sporten, klimmen, spelletjes doen. Tijdens vakanties we thema’s waaraan we allerlei activiteiten koppelen. Zo brengen we bij het thema ‘Op de boerderij’ natuurlijk ook een bezoek aan een echte kinderboerderij.

We halen op bij de volgende scholen:

 • Katholieke basisschool Hof ter Weide (KSU)
 • OBS Waterrijk 
 • De Ridderhof 

De scholen waar wij ophalen kunnen wijzigen. De ophaaldagen en -tijden zijn afhankelijk van de school.

Bijzonder bij Kindergarden Terwijde

 • Aparte BSO klimtuin

  Onze uitdagende BSO tuin biedt voldoende uitdaging, mede dankzij ons klimtoestel. Daarbij is buitenspelen niet alleen gezond. Buiten leren en spelen kinderen op een andere manier dan binnen. Daarom gaan we elke dag lekker naar buiten!

 • Beweegruimte

  Buitenspelen is niet alleen gezond. Buiten leren en spelen kinderen op een andere manier dan binnen. Daarom gaan we elke dag naar buiten voor een potje pingpongen of lekker ravotten op het schoolplein waar we ook gebruik van mogen maken.

 • Diverse hoeken

  Kinderen hebben verschillende interesses en daarom hebben we verschillende hoeken ingericht. Zo hebben we een heus podium met poppenkast, een grote en kleine bouwhoek en zelfs een plafondhoog houten speelhuis inclusief een grote keuken en wasmachine.

Prev Next

Tarieven 2024

Prijs per uur: € 10,51

Ophalen van school

Afhankelijk van afstand tot school met BSO bus, bakfiets of lopend

Workshops en activiteiten

Georganiseerd door de pedagogisch medewerkers van de vestiging

Uitjes

Externe uitjes tijdens vakantieperiode (onder begeleiding)

Lunch

Op de woens- en vrijdagen en tijdens vakantiedagen

Openingstijden

Maandag/dinsdag/woensdag/donderdag: 14:00 - 18:30 uur
Vrijdag: 12:15 - 18:30 uur

Tijdens studie- en vakantiedagen: 07:30 - 18:30 uur

Maak kennis met een aantal van onze teamleden

Bij Kindergarden vinden we buiten spelen belangrijk. Ik hou van sporten en probeer de kinderen te motiveren om mee naar buiten te gaan. In onze tuin kunnen je klimmen, klauteren, spelletjes doen en op ontdekking gaan. De fantasiewereld van kinderen blijft mij verwonderen en maken mijn werk extra leuk.

Arwin
BSO coördinator

In mijn rol als pedagogisch expert ben ik samen met de vestigingsmanager verantwoordelijk voor de pedagogische kwaliteit op deze vestiging. Ik vind het super om alle kinderen te kunnen helpen in de verschillende ontwikkelingsgebieden.

Jelske
Pedagogisch expert

Veelgestelde vragen

Foto's van de vestiging

Utrecht

Kindergarden Terwijde

Vrijblijvend inschrijven

Kom je een kijkje nemen op onze kinderopvang vestiging?

Hallo, ik ben Leonie Dix, vestigingsmanager van Kindergarden Terwijde Utrecht.

Wist je dat alles om een kind heen kan invloed hebben? Daarom is bij Kindergarden alles doordacht. Alles. Daarin schuilt het geheim van Kindergarden. Nieuwsgierig? Kom gerust een kijkje nemen op onze kinderopvang vestiging!

Leonie Dix
Vestigingsmanager Kindergarden Terwijde Utrecht

Wat maakt kinderopvang van Kindergarden zo uniek?