Utrecht

Kindergarden Terwijde

 • Louis Armstrongboulevard 50
  3543 ES Utrecht

Hallo, ik ben Leonie Dix, vestigingsmanager van Kindergarden Terwijde Utrecht. Kom je een kijkje nemen op onze kinderopvang vestiging?

Spelen in en rondom een eeuwen oude boerderij. Dat geeft je midden in Utrecht Leidsche Rijn een landelijk gevoel. Een bijzondere plek om na school tot rust te komen of om deel te nemen aan onze coole activiteiten.

Een dag op onze BSO is geen aanvulling van school, maar een tof clubje waar je dingen mag doen die jij leuk vindt! De activiteiten sluiten aan bij interesse en behoefte. Met de oudere kinderen gaan we in gesprek wat zij graag in het programma willen zien, welk spelmateriaal ze zouden willen en welke regels we met elkaar afspreken. De combinatie van samen beslissen, rust en structuur zorgt ervoor dat onze BSO een fijne en interessante plek is. Meedoen aan een workshop? Het atelier in? Of toch liever rustig in een hoekje met een boek? Het kan en mag allemaal.

Buiten kunnen we sporten, klimmen, spelletjes doen. Tijdens vakanties we thema’s waaraan we allerlei activiteiten koppelen. Zo brengen we bij het thema ‘Op de boerderij’ natuurlijk ook een bezoek aan een echte kinderboerderij.

We halen op bij de volgende scholen:

 • Katholieke basisschool Hof ter Weide (KSU)
 • OBS Waterrijk 
 • De Ridderhof 

De scholen waar wij ophalen kunnen wijzigen. De ophaaldagen en -tijden zijn afhankelijk van de school.

Ontdek de unieke kinderopvang bij Kindergarden Terwijde

 • Atelier

  Hier kunnen de kinderen echt hun fantasie en creativiteit de vrije hand geven. We dagen ze uit door allerlei verschillende materialen aan te bieden (hout, steen, klei, verf en bijvoorbeeld ecoline). Dus zeker niet alleen knutselen en tekenen maar ook ontwerpen, vormgeven, bouwen en handarbeid.

 • Chillhoek

  Onze vestiging heeft een warme en huiselijke sfeer. In de woonruimte kunnen kinderen fijn ontspannen na een drukke dag op school. Even heerlijke chillen op de bank of in de zitzakken met een goed leesboek.

 • Eigen keuze uit activiteiten

  De kinderen hebben zelf de regie over hun vrije tijd op onze BSO. Ze kunnen dagelijks deelnemen aan drie wisselende dagactiviteiten. Thema's zijn onder andere: sport- en spel, bouwen, knutselen, spelletjes en koken.

 • Themaweken tijdens vakanties

  Elke vakantie is er een unieke vakantieplanning met eigen activiteiten of er komt iemand bijvoorbeeld een experimenten-workshop geven. Er is altijd een fijne afwisseling van activiteiten op de vestiging en uitstapjes, zoals naar de speeltuin, aardbeienboer of ijs maken bij de ijsboer.

 • Tuin

  Buitenspelen is niet alleen gezond voor kinderen. Buiten leren en spelen de kinderen op een andere manier dan binnen. In onze grote tuin kunnen de kinderen na school lekker even uitrazen door bijvoorbeeld met elkaar een potje voetbal te spelen.

Prev Next

Kinderopvang tarieven 2024

Prijs per uur: € 10,51

Ophalen van school

Afhankelijk van afstand tot school met BSO bus, bakfiets of lopend

Workshops en activiteiten

Georganiseerd door de pedagogisch medewerkers van de vestiging

Uitjes

Externe uitjes tijdens vakantieperiode (onder begeleiding)

Lunch

Op de woens- en vrijdagen en tijdens vakantiedagen

Openingstijden

Maandag/dinsdag/woensdag/donderdag: 14:00 - 18:30 uur
Vrijdag: 12:15 - 18:30 uur

Tijdens studie- en vakantiedagen: 07:30 - 18:30 uur

Ontmoet enkele van onze teamleden van onze kinderopvang

Het mooie aan mijn functie als adjunct vestigingsmanager is dat het vooral heel afwisselend is. Twee dagen ben ik werkzaam op kantoor waar ik administratieve taken uitvoer en de vestigingsmanager ondersteun waar dat nodig is, de andere twee dagen werk ik flexibel op alle groepen waardoor ik nog veel in contact blijf met alle kinderen, ouders en collega's en zo ook iedereen van de vestiging ken.

Sharon
Adjunct vestigingsmanager

Bij Kindergarden vinden we buiten spelen belangrijk. Ik hou van sporten en probeer de kinderen te motiveren om mee naar buiten te gaan. In onze tuin kunnen je klimmen, klauteren, spelletjes doen en op ontdekking gaan. De fantasiewereld van kinderen blijft mij verwonderen en maken mijn werk extra leuk.

Arwin
BSO coördinator

In mijn rol als pedagogisch expert ben ik samen met de vestigingsmanager verantwoordelijk voor de pedagogische kwaliteit op deze vestiging. Ik vind het super om alle kinderen te kunnen helpen in de verschillende ontwikkelingsgebieden.

Jelske
Pedagogisch expert

Veelgestelde vragen over onze kinderopvang

Foto's van onze kinderopvang

Utrecht

Kindergarden Terwijde

Vrijblijvend inschrijven

Kom je een kijkje nemen op onze kinderopvang vestiging?

Hallo, ik ben Leonie Dix, vestigingsmanager van Kindergarden Terwijde Utrecht.

Wist je dat alles om een kind heen invloed kan hebben? Daarom is bij Kindergarden alles doordacht. Alles. Daarin schuilt het geheim van Kindergarden. Nieuwsgierig? Kom gerust een kijkje nemen op onze kinderopvang vestiging!

Leonie Dix
Vestigingsmanager Kindergarden Terwijde Utrecht

Wat maakt kinderopvang van Kindergarden zo uniek?