Utrecht

Kindergarden Terwijde

  • Louis Armstrongboulevard 50
    3543 ES Utrecht

Hallo, ik ben Leonie Dix, vestigingsmanager van Kindergarden Terwijde Utrecht.

In Leidsche Rijn word je bijna overal omgeven door nieuwbouw, maar midden in Terwijde lag in de Middeleeuwen het buitenverblijf Hof ter Weyde van de kloosterorde van de Utrechtse Johannieters. In dit rijksmonument, een van de oudste boerderijen van Nederland, vind je nu ons kinderdagverblijf en buitenschoolse opvang, gaaf toch?

Een huiselijk gevoel én een uitdagende, leerrijke omgeving. Daaraan herken je ook deze bijzondere vestiging van Kindergarden. Alles draagt bij aan een gevoel van veiligheid en geborgenheid. Het leer- en speelmateriaal bieden we zo aan dat de kinderen uitgedaagd worden om een stapje verder te zetten in hun ontwikkeling.

Deze boerderij maakt echt iedereen blij, ook de allerkleinsten. Want voor de meeste van onze babygroepen hebben we bijvoorbeeld een eigen aangrenzende babytuin waar je kindje in een afgeschermd gedeelte veilig van de buitenlucht kan genieten. Prettig toch?

Je vindt ons midden in Leidsche Rijn, vlak bij de afslag van de A2.

Bijzonder bij Kindergarden Terwijde

  • Grote tuin

    Onze grote groene tuin nodigt echt uit om te gaan ontdekken en spelen. En iedere leeftijdsgroep heeft een apart stuk in de tuin. Hierdoor kunnen de baby's rustig spelen, afgezonderd van de drukkere dreumesen en peuters.

  • Zwart-wit hoekje

    Dagelijks dagen we je kindje uit om op ontdekking te gaan in bijvoorbeeld ons zwart-wit hoekje. Dit hebben we speciaal voor de jongste baby’s ingericht omdat zij in de eerste maanden dat contrast het meeste zien.

Prev Next

Horizontale groepen

Ieder kind leeft in een wereld waarin alles indruk maakt – en ook alles invloed heeft. En daarom werken we op onze vestigingen met horizontale groepen.

2 Babygroepen
0 - 2 jaar
1 Dreumesgroep
1 - 3 jaar
2 Peutergroepen
2 - 4 jaar
1 Peuter+ groep
3+ jaar

Tarieven 2023

Prijs per uur: € 10,90

Warme lunch

Door onszelf vers en warm bereide lunch en babyhapjes.

Luiers

Pampers luiers, Pampers Sensitive billendoekjes en Naïf verzorgingsproducten.

Flesvoeding

De meeste soorten flesvoeding zijn aanwezig. Heb je een andere wens, doen we ons best het te bestellen.

Spenen & flessen

Qua spenen, flessen en slaapzakken volgen we zoveel mogelijk de wens van de ouder.

Openingstijden

Maandag tot en met vrijdag: van 7:30 tot 18:30 uur

Maak kennis met een aantal van onze teamleden

Het verzorgen van kinderen, hen stimuleren en helpen ontwikkelen in de eerste jaren van hun leven, vind ik het mooiste dat er is. Vooral de blije gezichten, als zij hun doel hebben bereikt geeft enorme voldoening. Ook het nauwe contact met de ouders vind ik erg fijn, zo kunnen wij gezamenlijk een passende begeleiding bieden die hun kind op dat moment nodig heeft.

Milou
Pedagogisch medewerker

Met veel plezier zorg ik als preventie coach voor de kwaliteit van de veiligheid en gezondheid op onze vestiging. Het is fijn om extra toe te kunnen voegen aan de kwaliteit, terwijl ik ook met veel plezier op de groep sta! Bijdragen aan de ontwikkeling van de kinderen én aan de kwaliteit tegelijkertijd, is voor mij een mooie uitdagende combinatie.

Mariska
Preventie coach

In mijn rol als pedagogisch expert ben ik samen met de vestigingsmanager verantwoordelijk voor de pedagogische kwaliteit op deze vestiging. Ik vind het super om alle kinderen te kunnen helpen in de verschillende ontwikkelingsgebieden.

Jelske
Pedagogisch expert

Veelgestelde vragen

Foto's van de vestiging

Utrecht

Kindergarden Terwijde

Rondleiding aanvragen

Kom je een kijkje nemen op onze vestiging?

Hallo, ik ben Leonie Dix, vestigingsmanager van Kindergarden Terwijde Utrecht.

Leonie Dix
Vestigingsmanager Kindergarden Terwijde Utrecht

Wat maakt kinderopvang van Kindergarden zo uniek?