Utrecht

Kindergarden Terwijde

 • Louis Armstrongboulevard 50
  3543 ES Utrecht

Hallo, ik ben Leonie Dix, vestigingsmanager van Kindergarden Terwijde Utrecht. Kom je een kijkje nemen op onze kinderopvang vestiging?

In Leidsche Rijn word je bijna overal omgeven door nieuwbouw, maar midden in Terwijde lag in de Middeleeuwen het buitenverblijf Hof ter Weyde van de kloosterorde van de Utrechtse Johannieters. In dit rijksmonument, een van de oudste boerderijen van Nederland, vind je nu ons kinderdagverblijf en buitenschoolse opvang, gaaf toch?

Een huiselijk gevoel én een uitdagende, leerrijke omgeving. Daaraan herken je ook deze bijzondere vestiging van Kindergarden. Alles draagt bij aan een gevoel van veiligheid en geborgenheid. Het leer- en speelmateriaal bieden we zo aan dat de kinderen uitgedaagd worden om een stapje verder te zetten in hun ontwikkeling.

Deze boerderij maakt echt iedereen blij, ook de allerkleinsten. Want voor de meeste van onze babygroepen hebben we bijvoorbeeld een eigen aangrenzende babytuin waar je kindje in een afgeschermd gedeelte veilig van de buitenlucht kan genieten. Prettig toch?

Je vindt ons midden in Leidsche Rijn, vlak bij de afslag van de A2.

Ontdek de unieke kinderopvang bij Kindergarden Terwijde

 • Babytuin

  In onze babytuin genieten de baby’s veilig van de buitenlucht in hun eigen afgeschermd gedeelte met hun eigen spelmateriaal, zoals speciale voelelementen.

 • Friends call me Jim

  Twee keer per week bewegen de dreumesen en peuters lekker met echt uitdagende materialen. Op basis van magische verhalen stimuleren we de fantasie en beleving van de kinderen waardoor ze het plezier in bewegen ontdekken.

 • Kinderkapper

  Eens per kwartaal komt er een kinderkapper langs op onze vestiging die de haartjes van je kind kan knippen als je dat wilt. Wel zo makkelijk!

 • Ontdektuin

  Onze grote groene tuin nodigt echt uit om te gaan ontdekken en spelen. De buitenkeuken, ons bamboebos of het blote voetenpad, alles zorgt ervoor dat een kind wordt uitgenodigd om te gaan ontdekken en spelen.

 • Peuterplus activiteiten

  Bij de peuters splitsen we de groep vaak bewust op. Zo kunnen we inspelen op de verschillende ontwikkelfases van de kinderen. Zo starten we in de ochtend met een kringmoment met de oudste peuters (3+) ter voorbereiding op de basisschool.

Prev Next

We hebben horizontale groepen op onze kinderopvang

Ieder kind leeft in een wereld waarin alles indruk maakt – en ook alles invloed heeft. En daarom werken we op onze kinderopvang met horizontale groepen.

2 Babygroepen
0 - 2 jaar
1 Dreumesgroep
1 - 3 jaar
2 Peutergroepen
2 - 4 jaar
1 Peuter+ groep
3+ jaar

Kinderopvang tarieven 2024

Prijs per uur: € 11,83

Warme lunch

Door onszelf vers en warm bereide lunch en babyhapjes.

Luiers

Luiers en billendoekjes van Pampers en Naty en verzorgingsproducten van Naïf en Sudocrem.

Flesvoeding

Flesvoeding van Nutrilon, Hipp Bio, Biobim en Pure Goat Company.

Spenen & flessen

Spenen en flessen van MAM, Difrax, Avent en Dr. Brown.

Openingstijden

Maandag tot en met vrijdag: van 7:30 tot 18:30 uur

Ontmoet enkele van onze teamleden van onze kinderopvang

Een veilige leeromgeving voor de kinderen creëren vind ik het mooiste wat er is. Het zien groeien en sprongen maken maakt niet alleen de kinderen blij, ook geeft mij dat een lach op mijn gezicht. Ik vind het leuk om samen met ouders te kijken hoe we op één lijn kunnen liggen en zo de herkenning vanuit thuis ook op de opvang kunnen bieden.

Mandy
Pedagogisch medewerker

Met veel plezier zorg ik als preventie coach voor de kwaliteit van de veiligheid en gezondheid op onze vestiging. Het is fijn om extra toe te kunnen voegen aan de kwaliteit, terwijl ik ook met veel plezier op de groep sta! Bijdragen aan de ontwikkeling van de kinderen én aan de kwaliteit tegelijkertijd, is voor mij een mooie uitdagende combinatie.

Mariska
Preventie coach

In mijn rol als pedagogisch expert ben ik samen met de vestigingsmanager verantwoordelijk voor de pedagogische kwaliteit op deze vestiging. Ik vind het super om alle kinderen te kunnen helpen in de verschillende ontwikkelingsgebieden.

Jelske
Pedagogisch expert

Veelgestelde vragen over onze kinderopvang

Foto's van onze kinderopvang

Utrecht

Kindergarden Terwijde

Vrijblijvend inschrijven

Kom je een kijkje nemen op onze kinderopvang vestiging?

Hallo, ik ben Leonie Dix, vestigingsmanager van Kindergarden Terwijde Utrecht.

Wist je dat alles om een kind heen invloed kan hebben? Daarom is bij Kindergarden alles doordacht. Alles. Daarin schuilt het geheim van Kindergarden. Nieuwsgierig? Kom gerust een kijkje nemen op onze kinderopvang vestiging!

Leonie Dix
Vestigingsmanager Kindergarden Terwijde Utrecht

Wat maakt kinderopvang van Kindergarden zo uniek?