VERVOLG 14
VERVOLG 14

Betrouwbare, betrokken en gedreven medewerkers zijn onmisbaar voor ons. Alles wat wij willen bereiken, staat of valt immers met de kwaliteit en het enthousiasme van diezelfde medewerkers. We investeren dan ook graag in hen en zorgen voor een fijne, inspirerende werkomgeving: een great place to work.

Top drie notering in 2016

We investeren continu in onze medewerkers. En dat wordt gewaardeerd: dit jaar neemt Kindergarden evenals vorig jaar de derde plaats in en ontvingen weer een Special Award, dit jaar voor Bedanken. In 2012 kwamen we binnen op plaats 26, voor het 2e jaar op rij weten we de top 3-notering vast te behouden.  

Great Place to Work

Het instituut Great Place to Work® onderzoekt jaarlijks de mate van vertrouwen, de trots en het werkplezier binnen organisaties.

Wat kunnen we verbeteren?

Wij willen ons continu blijven verbeteren. De uitslag van het onderzoek helpt ons daarbij, maar ook de brainstormsessies met onze medewerkers. Door medewerkers mee te laten denken zijn zij bovendien meer betrokken. En dat komt u en uw kind weer ten goede.

Meer weten? We vertellen u graag meer. Bel 020 - 423 54 22 of kom eens vrijblijvend op bezoek.

clock

Kom eens op bezoek

of

Werken in een omgeving waar iedereen dezelfde passie heeft voor de ontwikkeling en het welzijn van kinderen, is ontzettend inspirerend”

mijke visser

Mijke Visser

Beleidspedagoog
mijke visser
×