Kindergarden Vestiging
Kindergarden Vestiging

Energieke, betrokken en gedreven medewerkers zijn onmisbaar voor ons. Alles wat wij willen bereiken, staat of valt immers met de kwaliteit en het enthousiasme van diezelfde medewerkers. We investeren dan ook graag in hen en zorgen voor een fijne, inspirerende werkomgeving: een great place to work.

#4 in ranking Best Workplaces NL

Kindergarden is bekroond met een prachtige vierde plek in de ranking van Best Workplace NL 2020. Wat een mooi compliment! We zijn trots op al onze collega’s. Op hun passie, energie en liefde voor het vak. Samen maken we van Kindergarden een geweldige organisatie en een Great Place to Work.
Met een top drie notering in 2015, 2016 en 2018 scoort Kindergarden onverminderd hoog als Great Place to Work. In bijgaand interview vertelt algemeen directeur Nicole Krabbenborg wat Kindergarden doet om een aantrekkelijke werkgever te zijn.

Great Place to Work

Het instituut Great Place to Work® onderzoekt jaarlijks de mate van vertrouwen, de trots en het werkplezier binnen organisaties.

We blijven ons ontwikkelen

Wij willen ons continu blijven verbeteren. De uitslag van het onderzoek helpt ons daarbij, maar ook de brainstormsessies met onze medewerkers. Door medewerkers mee te laten denken zijn zij bovendien meer betrokken. En dat komt jou en jouw kind weer ten goede.

Meer weten? We vertellen je graag meer. Bel 020 - 423 54 22 of kom eens vrijblijvend op bezoek op een van onze vestigingen.

clock

Kom eens op bezoek

of

Wij zijn een open organisatie die iedere medewerker stimuleert tot meedenken en groei.”

Jade Kruijs Kindergarden Rotterdam Honingerdijk

Jade Thijsse

vestigingsmanager Rotterdam Straatweg
Jade Kruijs Kindergarden Rotterdam Honingerdijk
×