Amsterdam

Kindergarden Fizeaustraat

 • Fizeaustraat 4
  1097 SC Amsterdam

Hallo, ik Laura Companje-Pieper, vestigingsmanager van Kindergarden Fizeaustraat Amsterdam. Kom je een kijkje nemen op onze kinderopvang vestiging?

Onze BSO zit in een prachtig pand van de Amsterdamse school, met veel glas-in-lood ramen en fijne, grote ruimtes met hoge plafonds. Dat zorgt voor een prettige, lichte sfeer waarin de kinderen zich na een dag school direct thuis voelen. Aan de achterzijde stap je zo de ruim-opgezette en omsloten stadstuin in.

Knutselen, koken, buitenspelen of lekker naar de chill-ruimte? We bieden kinderen van 4 tot 12 jaar altijd keuze. We hebben drie medewerkers met een sportachtergrond, dat betekent volop enthousiasme voor sport & spel, zoals “rat en raven” of voetballen.

In de vakantieperiode hebben we een gevarieerd programma, van silent disco tot gastdocent over reptielen of een uitje naar bos of park. We vinden het belangrijk dat de kinderen naar buiten gaan. Daarom zijn we vaak te vinden in de schaduwrijke speeltuin aan het einde van de straat, waar we ook verschillende spellen doen. In de zomer wordt er veel buiten gesport. We gaan voor uitdaging, ontwikkeling en plezier!

Je vindt onze BSO vlakbij station Amstel, naast hotel V. Binnen twee minuten zit je op de A10.

We halen op bij de volgende scholen:

 • St. Lidwinaschool (Hof)
 • St. Lidwinaschool (Hoeve)
 • 5e Montessori
 • Dalton de Meer
 • Frankendael (2 locaties)
 • Montessori de Amstel
 • Watergraafmeerse School (WSV)
 • De Rivieren

De scholen waar wij ophalen kunnen wijzigen. De ophaaldagen en -tijden zijn afhankelijk van de school.

Ontdek de unieke kinderopvang bij Kindergarden Fizeaustraat

 • Chillhoek

  Onze vestiging heeft een warme en huiselijke sfeer. In de woonruimte kunnen kinderen fijn ontspannen na een drukke dag op school. Even heerlijke chillen op de bank of in de zitzakken met een goed leesboek.

 • Kids keuken

  Schuilt er een kleine chef in jouw kind? Ieder kind wordt in onze Kidskeuken uitgedaagd om zelf een heerlijke maaltijd te bereiden voor zijn/haar vrienden op de BSO. We hebben tal van leuke recepten!

 • Unieke dagactiviteiten

  De kinderen hebben zelf de regie over hun vrije tijd op onze BSO. Ze kunnen dagelijks deelnemen aan drie wisselende dagactiviteiten. Thema's zijn onder andere: sport- en spel, bouwen, knutselen, spelletjes en koken.

 • Vakantie-uitjes

  We hebben gevarieerd vakantie activiteitenaanbod. Van silent disco tot gastdocent over reptielen. Diverse activiteiten zoda,t elk kind zich aangesproken voelt. We blijven niet alleen op de vestiging maar trekken er ook op uit, zoals een dagje naar Nemo of buitenspelen in het Amsterdamse bos.

Prev Next

Kinderopvang tarieven 2024

Prijs per uur: € 10,10

Ophalen van school

Afhankelijk van afstand tot school met BSO bus, bakfiets of lopend

Workshops en activiteiten

Georganiseerd door de pedagogisch medewerkers van de vestiging

Uitjes

Externe uitjes tijdens vakantieperiode (onder begeleiding)

Lunch

Op de woens- en vrijdagen en tijdens vakantiedagen

Openingstijden

Maandag/dinsdag/donderdag/vrijdag: 14:00 - 18:30 uur
Woensdag: 12:00 - 18:30 uur

Tijdens studie- en vakantiedagen: 07:30 - 18:30 uur

Ontmoet enkele van onze teamleden van onze kinderopvang

Het leuke aan mijn functie als pedagogisch expert vind ik om samen met mijn collega’s te kijken naar hoe we het pedagogische niveau naar een hoger level kunnen brengen.

Kristin
Pedagogisch expert

Het leukste aan mijn baan is; ik leer elke dag iets nieuws. Op kantoor ben ik altijd de Vestigingsmanager aan het ondersteunen maar ook mijn collega’s. Ik heb ook mijn eigen taken en inbreng, en dit neem ik heel serieus. En wat het werk nog leuker maakt, is dat ik inzetbaar ben op alle groepen, waardoor ik alle kindjes en ouders van onze vestiging ken.

Lisanne
Adjunct vestigingsmanager  

Veelgestelde vragen over onze kinderopvang

Foto's van onze kinderopvang

Amsterdam

Kindergarden Fizeaustraat

Vrijblijvend inschrijven

Kom je een kijkje nemen op onze kinderopvang vestiging?

Hallo, ik ben Laura Companje-Pieper, vestigingsmanager van Kindergarden Fizeaustraat Amsterdam.

Wist je dat alles om een kind heen invloed kan hebben? Daarom is bij Kindergarden alles doordacht. Alles. Daarin schuilt het geheim van Kindergarden. Nieuwsgierig? Kom gerust een kijkje nemen op onze kinderopvang vestiging!

Laura Companje-Pieper
Vestigingsmanager Kindergarden Fizeaustraat Amsterdam

Wat maakt kinderopvang van Kindergarden zo uniek?