Amsterdam

Kindergarden Fizeaustraat

 • Fizeaustraat 4
  1097 SC Amsterdam

Hallo, ik ben Monique van Hulst, vestigingsmanager van Kindergarden Fizeaustraat Amsterdam.

Ons kinderdagverblijf Fizeaustraat haalt het beste uit dit juweeltje van de Amsterdamse School. De fijne, lichte ruimtes op de begane grond zijn helemaal voor de baby’s. Ze hebben een eigen gang, waardoor we de rust kunnen creëren die nodig is. De tuinen voor de baby’s grenzen direct aan hun groepen en zijn afgeschermd van die van de oudere kinderen.

De eerste verdieping is voor de dreumesen en peuters, met een speelatelier dat we omtoveren tot slaapatelier als ze gaan rusten. We gebruiken deze ruimte ook voor activiteiten met kleine groepjes, zoals een boekje lezen of een muziekspelletje. De wekelijkse muziekles is een feest, ook voor de kleinsten. Klanken en muziek helpen hen bij het maken van contact en zijn goed voor de taalontwikkeling en creativiteit. En de peuters maken zo ook kennis met instrumenten, liedjes en gebaren.

Aan de achterzijde van het pand stap je zo de ruim-opgezette en omsloten stadstuin in. Genoeg ruimte op te ravotten, te fietsen en je te verstoppen in het bamboe.

Je vindt ons kinderdagverblijf vlakbij station Amstel, naast hotel V. Binnen twee minuten zit je op de A10.

Bijzonder bij Kindergarden Fizeaustraat

 • Babytuinen

  Alle babygroepen zijn op de begaande grond met een aangrenzende babytuin. Baby’s genieten veilig van de buitenlucht in hun eigen afgeschermde gedeelte.

 • Muziekles

  Wekelijks geven we muziekles aan de kinderen. Ook juist aan de jongste kinderen, want muziek helpt hen bij het maken van contact en het opbouwen van vertrouwen.

 • Peuteryoga

  Bewegen is belangrijk en daarom doen we elke week aan peuteryoga. Hiermee ontwikkelen we een goede manier van bewegen, oefenen we het evenwicht houden en ontwikkelen we gelijk de fijne en grove motoriek. Ze vinden het geweldig!

 • Speel- en slaapatelier

  Bij de dreumes en peuters willen we graag hun zelfstandigheid vergroten. Zo slapen de peuters (die nog slapen) in ons slaaptheater, ieder op een vaste plek op een eigen matrasje. En als ze wakker zijn moedigen we ze juist aan zich zelf aan te kleden.

Prev Next

Horizontale groepen

Ieder kind leeft in een wereld waarin alles indruk maakt – en ook alles invloed heeft. En daarom werken we op onze vestigingen met horizontale groepen.

2 Babygroepen
0 - 2 jaar
1 Dreumesgroep
1 - 3 jaar
2 Peutergroepen
2 - 4 jaar
1 Peuter+ groep
3+ jaar

Review van een ouder

Ons zoontje gaat met erg veel plezier naar Kindergarden Fizeaustraat. Het is een grote locatie en toch voelt het persoonlijk. Het contact is laagdrempelig, de leidsters zijn geweldig en de (warme) lunch is gezond. Het gebouw is zo mooi en ze hebben een tuin waar de kinderen en baby's kunnen spelen. Wij zijn enorm tevreden met onze keuze voor dit kinderdagverblijf.

Christel van Heegen
Moeder van Bjorn (3 jaar)

Tarieven 2023

Prijs per uur: € 10,70

Warme lunch

Door onszelf vers en warm bereide lunch en babyhapjes.

Luiers

Pampers luiers, Pampers Sensitive billendoekjes en Naïf verzorgingsproducten.

Flesvoeding

De meeste soorten flesvoeding zijn aanwezig. Heb je een andere wens, doen we ons best het te bestellen.

Spenen & flessen

Qua spenen, flessen en slaapzakken volgen we zoveel mogelijk de wens van de ouder.

Openingstijden

Maandag tot en met vrijdag: van 7:30 tot 18:30 uur

Maak kennis met een aantal van onze teamleden

Een veilige omgeving bieden aan de kinderen, op ontdekkingsreis gaan met de kinderen, samen spelen en plezier hebben, dat geeft me de kracht en motivatie om door te gaan! Een lach is gratis, maar heel veel waard!  

Jidiela
Pedagogisch medewerker

Het leuke aan mijn functie als pedagogisch expert vind ik om samen met mijn collega’s te kijken naar hoe we het pedagogische niveau naar een hoger level kunnen brengen.   

Kristin
Pedagogisch expert

Wat je leert in de theorie kan je dus direct toepassen in de praktijk. Dit is voor mij ideaal.’ 

Lisanne
Adjunct vestigingsmanager

Veelgestelde vragen

Foto's van de vestiging

Amsterdam

Kindergarden Fizeaustraat

Rondleiding aanvragen

Kom je een kijkje nemen op onze vestiging?

Hallo, ik ben Monique van Hulst, vestigingsmanager van Kindergarden Fizeaustraat Amsterdam.

Monique van Hulst
Vestigingsmanager Kindergarden Fizeaustraat Amsterdam

Wat maakt kinderopvang van Kindergarden zo uniek?