Kindergarden Vestiging
Kindergarden Vestiging

Kinderdagverblijf

Kinderdagverblijf Zuivelplein

Dit juweeltje van de Amsterdamse School is huiselijk, ruim, licht en overzichtelijk. Elke groep heeft openslaande deuren naar de flinke tuin, waardoor we snel naar buiten kunnen om heerlijk te spelen. Een klein deel dat aan de babygroep grenst is voor de kleinsten afgeschermd. De peuters en dreumesen zijn dol op het andere gedeelte met onder meer een zandbak, watertafel en kinderfietsen. 

Kindergarden Amsterdam Zuivelplein heeft:

 • Kinderopvang vanaf 2 maanden tot 4 jaar
 • Groepen met leeftijdsgenootjes (horizontale groepen)
 • 1 babygroep (0 t/m 2 jaar) 
 • 1 dreumesgroep (1 t/m 3 jaar) 
 • 1 peutergroep (2 tot 4 jaar) 
 • Ruime, aantrekkelijke tuin
 • Nabij uitvalswegen

Kom jij ook een kijkje nemen op ons kinderdagverblijf? Meld je hier direct aan voor een rondleiding.

Naast de vestiging aan het Zuivelplein zijn er in Amsterdam ook vestigingen aan de Waldeck Pyrmontlaan, Vondelstraat, Herengracht, Zuidas, Middenweg, Nassaukade, Voormalige Stadstimmertuin en de Fizeaustraat. Op IJburg zijn er twee Kindergarden vestigingen: Haveneiland en Steigereiland

BSO

Buitenschoolse opvang Zuivelplein

Onze buitenschoolse opvang (BSO) Zuivelplein is gevestigd op een prachtige locatie in Watergraafsmeer en straalt een en al huiselijkheid uit. In de speciale kinderkeuken maken we samen de lekkerste gerechten! Er is een toneelruimte, bibliotheek en in de de grote afgeschermde speeltuin is van alles te beleven en ontdekken. 

Kindergarden Zuivelplein heeft:

 • 2 BSO groepen met elk maximaal 20 kinderen
 • Kleinschalige, huiselijke sfeer
 • Goede bereikbaarheid, nabij uitvalswegen Watergraafsmeer
 • Speciale kinderkeuken

Hoe ziet een middag eruit op de BSO?

Na schooltijd starten we altijd met iets te eten (fruit, groente en yoghurt) en te drinken. Ondertussen praten we gezellig bij. Daarna heeft je kind volop tijd om mee te doen aan activiteiten of het kan zelf invulling geven aan de middag. Wij vinden het belangrijk dat kinderen de bewegingsruimte hebben om te spelen. Die ruimte bieden we. Tussen 17.15 en 17.45 eten we een vers bereide warme maaltijd zodat de kinderen na een lange dag voldaan thuis komen. Tot 19.00 uur zijn er activiteiten, kunnen de kinderen worden opgehaald en is er tijd voor de overdracht.

Activiteiten

Lekker je energie kwijt na een drukke schooldag. We bieden dagelijks nieuwe activiteiten aan: muziekles, kookles in de speciale kinderkeuken, samen een spelletje doen aan tafel, een boekje lezen, knutselen… maar ook theater maken in de speciale toneelruimte, een speurtocht, een bezoekje aan de boerderij of museum staan op het programma. Daarnaast zijn er tegenover de BSO voetbalveldjes, speeltuinen en basketbalveldjes waar de kinderen vaak sportief kunnen uitleven na een dag op school. Ben je meer van de dierverzorging? Kom dan een middagje chillen met onze vissen en huisslakken! 

Ophalen

Wij halen je kind op bij school met onze bakfietsen. Daarvoor brengen we geen extra kosten in rekening. Wil je weten van welke scholen we ophalen? Neem dan contact op met onze afdeling Klantrelatie of vraag het tijdens een rondleiding.

Tuin

Kindergarden Zuivelplein beschikt over een ruime tuin met een grasmat, bomen, diverse speeltoestellen en een heerlijke moestuin.

Kom jij ook een kijkje nemen op onze buitenschoolse opvang? Meld je hier direct aan voor een rondleiding.

Naast onze vestiging aan het Zuivelplein zijn er in Amsterdam ook Kindergarden vestigingen aan de Waldeck PyrmontlaanVondelstraatHerengrachtZuidasMiddenwegFizeaustraatNassaukade, Voormalige Stadstimmertuin en Zuivelplein. Op IJburg zijn er twee Kindergarden vestigingen: Haveneiland en Steigereiland.

Marije Langenhorst

Vestigingsmanager Amsterdam Zuivelplein

Marije Langerhorst
Contact met ons hoofdkantoor? Bel:
020 423 54 22

Zuivelplein 11
1097 XD Amsterdam

Tarieven 2021

Openingstijden, LRK nummers en GGD inspectierapport

Openingstijden KDV

 • Maandag - vrijdag: van 7.30 tot 18.30 uur
 • Brengen: tussen 7.30 en 9.30 uur
 • Halen: van 16.00 tot 18.30 uur

Extra kwartieren mogelijk tussen: 

 • 7.00 en 7.30 uur
 • 18.30 en 19.00 uur

Openingstijden BSO

 • Maandag - vrijdag: van 8.30 tot 19.00 uur
 • Brengen: tussen 8.30 en 10.00 uur
 • Halen: van 16.00 tot 19.00 uur

Door vaste tijden aan te houden, zijn er niet de hele dag wisselingen. Dat geeft meer rust in de groep.

LRK nummer

KDV 207462999
BSO 617168805

Inspectierapport GGD

Extra informatie over veiligheid kun je lezen in het laatste inspectierapport van de GGD. Voor de BSO kun je lezen in het inspectierapport van de GGD BSO

Kindergarden zorgt voor een fijne huiselijke en vertrouwde omgeving voor medewerkers, ouders en kinderen!”

Onderlangs Amsterdam - Rosalie Ockhuijsen

Vestigingsmanager
×